11.08.2019, 7:11

Besimtarët myslimanë festojnë Kurban Bajramin

Sot besimtarët myslimanë festojnë Festën e Kurban Bajramit.

Manifestimi qendror për Kosovë u mbajt në Xhaminë e Madhe në Prishtinë.

Manifestimi filloi në ora 04:55, me faljen e namazit të sabahut, pas të cilit do të jetë u mbajt ligjërata tematike kushtuar kësaj feste nga Dr. Sadat Islami, ligjërues në Fakultetin e Studimeve Islame në Prishtinë.

Namazi i Kurban Bajramit u fal në ora 06:15, të cilit i priju Jakup Çunaku, drejtor i Medresesë “Alaudin” në Prishtinë.

Me rastin e kësaj feste, kryesia e BIK-ut, si tradicionalisht organizon pritje nga ora 9:00-12:00.

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

LEXO EDHE:  Bankat po i shkatërrojnë bizneset në Kosovë