Berisha: Më me dëshirë do të takoja një serb sesa Hashim Thaçin

05.12.2018

I pyetur nga gazetarët nëse presidenti Thaçi kishte dërguar njerës të fortë te Berisha për të qetësuar gjakrat dhe për të harruar akuzat e bëra mes vet, Berisha u përgjigj se kjo nuk ka fare rëndësi lidhur me rëndësinë e idesë pro serbe të Hashim Thaçit. Madje vazhdimisht gjatë tërë bisedës ai direkt e quante […]

Berisha: Më me dëshirë do të takoja një serb sesa Hashim Thaçin Foto: Ilustrim

I pyetur nga gazetarët nëse presidenti Thaçi kishte dërguar njerës të fortë te Berisha për të qetësuar gjakrat dhe për të harruar akuzat e bëra mes vet, Berisha u përgjigj se kjo nuk ka fare rëndësi lidhur me rëndësinë e idesë pro serbe të Hashim Thaçit.

Madje vazhdimisht gjatë tërë bisedës ai direkt e quante Hashim Thaçin si argat i Serbisë në Prishtinë.

Akuzat dhe nervozizmi i Sali Berishës ka arritur në atë pikë saqë tha: Më parë do të takohesha me një serb se me Hashim Thaçin.