Bëhet pagesa e pensioneve me shtesën e aprovuar nga Qeveria

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati ka njoftuar se sot është kryer pagesa më e madhe ndonjëherë.

1 min më parë / Lajme

Bëhet pagesa e pensioneve me shtesën e aprovuar nga Qeveria
Foto: SuharekaOnline

Bëhet fjalë për pagesën e pensioneve me shtesën e aprovuar nga Qeveria.

“Sot është realizuar pagesa e pensioneve me shtesën e aprovuar nga Qeveria.


69 milionë euro për 295 mijë përfitues, është pagesa më e madhe që është realizuar ndonjëherë!”, ka shkruar Murati.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *