Bali Muharremaj viziton Spitalin Regjional të Prizrenit, zotohet për shërbime të avansuara shëndetësore

05.12.2018

Njëkohësisht kam vizituar edhe pacientët që janë nga Komuna e Suharekës dhe vendeve të tjera, për tu njohur mbi kushtet dhe shërbimet që iu ofrohen atyre. Ne kemi nevojë për shërbime shëndetësore shtesë, e për këtë pres përkrahje dhe angazhim shtesë.

Bali Muharremaj viziton Spitalin Regjional të Prizrenit, zotohet për shërbime të avansuara shëndetësore Foto: Ilustrim

Njëkohësisht kam vizituar edhe pacientët që janë nga Komuna e Suharekës dhe vendeve të tjera, për tu njohur mbi kushtet dhe shërbimet që iu ofrohen atyre.

Ne kemi nevojë për shërbime shëndetësore shtesë, e për këtë pres përkrahje dhe angazhim shtesë.