Bali Muharremaj sfidon komandanta dhe krerë të opozitës

Sfida për mbjellje të një peme është duke vazhduar me trend të lartë në Kosovë dhe ka përfshirë politikanë, artistë dhe qytetarë të shumtë.

Sot ka qenë kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj i cili para se të sfidohet ka vendosur të mbjellë një pemë në Parkun e Dëshmorëve.

” Para se tjerët të më sfidojnë, vendosa që në Parkun e Dëshmorëve në qytetin tim, të mbështes fushatën e mbjelljes së pemëve duke sfiduar këta persona: Blerim Kuçi, Sali Asllanaj, Ramë Vataj, Gëzim Hazrolli, Enver Cikaqi, Shaqir Palushi, Berat Gegaj.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.