Bali Muharremaj i’a del: Suhareka zë vendin e parë për nga pastërtia në Kosovë

28.12.2018

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka njoftuar se ne si komunë jemi në nivele shumë të mira, të përqindjeve në largimin e mbeturinave. Numër 1 me 124 zona të pastruara nga deponitë ilegale. Komuna e Suharekës është renditur e para në Listën e Komunave më ambientin më të pastër. Sipas raportit të fundit […]

Bali Muharremaj i’a del: Suhareka zë vendin e parë për nga pastërtia në Kosovë Foto: Ilustrim

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka njoftuar se ne si komunë jemi në nivele shumë të mira, të përqindjeve në largimin e mbeturinave.

Numër 1 me 124 zona të pastruara nga deponitë ilegale. Komuna e Suharekës është renditur e para në Listën e Komunave më ambientin më të pastër. Sipas raportit të fundit të ndreqe.com , Komuna jonë ka përqindjen më të lartë të largimit të mbeturinave ku kemi pastruar rreth 124 zona të deponive ilegale.

Premtimet e kryetarit Muharremaj se do të jemi Komuna më e pastër në vend u bënë realitet dhe kjo nuk ka dilemë, madje nuk po vlerësohet nga vet ne por nga të tjerët. Të mbajmë ambientin më të pastër.