Bali Muharremaj i bashkohet fushatës së vetëdijesimit në trafik

Kryetari i Komunës së Suharekë, Bali Muharremaj përmes një postimi në rrjetin social Faceboook ka treguar që është bashkuar në fushatën e Vetëdijesimit të Trafikut.

Qëllimi i projektit është ngritja e kujdesit dhe vetëdijesimit të pjsemarrësve në trafikun rrugor, si të drejtuesve të automjeteve po ashtu edhe të këbësorëve në mënyrë që mos të pësohen lëndime në rastin eventual të aksidenteve të trafikut.