Bali Muharremaj dhe Sali Asllanaj nderojnë Ukë Bytyçin për 28 Nëntor

28.11.2018

Por nuk është ndalur me kaq, ai ka vazhduar ditën duke nderuar heronjë e dëshmorë duke nderuar kështu: Besim Ndrecajn, Kenan Halimin, lapidarin e martirëve, varrezat e dëshmorëve në Carralevë. I shoqëruar nga ish kryetari Sali Asllanaj, zëvendësministri Selimaj, nënkryetarja Mihrije Suka, përfaqësues të Policisë së Kosovës dhe stafi i tij kanë bërë homazhe tek […]

Bali Muharremaj dhe Sali Asllanaj nderojnë Ukë Bytyçin për 28 Nëntor Foto: Ilustrim

Por nuk është ndalur me kaq, ai ka vazhduar ditën duke nderuar heronjë e dëshmorë duke nderuar kështu: Besim Ndrecajn, Kenan Halimin, lapidarin e martirëve, varrezat e dëshmorëve në Carralevë.

I shoqëruar nga ish kryetari Sali Asllanaj, zëvendësministri Selimaj, nënkryetarja Mihrije Suka, përfaqësues të Policisë së Kosovës dhe stafi i tij kanë bërë homazhe tek shtatorja e Ukë Bytyçit.

Se ka një respekt tejet të veçantë për figurën dhe kontributin e Ukë Bytyçit e ka treguar edhe vetë kryetari, madje në zyrën e kryetarit Muharremaj përballë tavolinës së punës gjendet e varur fotografia e Ukë Bytyçit krah asaj të ish-presidentit Rugova.