Automjetet e kërkuar nga Interpoli, gjenden në një autosallon në Ferizaj

24.04.2024

Policia e Kosovës ka njoftuar se një automjet në kërkim nga Interpoli është lokalizuar në një autosallon në Ferizaj.

Automjetet e kërkuar nga Interpoli, gjenden në një autosallon në Ferizaj Foto: Ilustrim

“Njësia përkatëse policore ka arritur të lokalizojë dhe të sekuestrojë katër automjete me targa franceze, të cilat ishin në një auto-sallon.

Rasti është duke u hetuar”, thuhet në rportin e policisë.