Autoblindat e Policisë së Kosovës zbarkojnë në veri!

22.11.2018

“Është e mundur që dëshirojnë ta marrin nën kontroll liqenin, dhe të tregojnë muskujt. Gjithashtu për të kontrolluar vijën e gjelbër në veri për të ndaluar çfarëdo importi të mallrave serbe” ka thënë Vuçiq raportojnë mediat serbe.

Autoblindat e Policisë së Kosovës zbarkojnë në veri! Foto: Ilustrim

“Është e mundur që dëshirojnë ta marrin nën kontroll liqenin, dhe të tregojnë muskujt. Gjithashtu për të kontrolluar vijën e gjelbër në veri për të ndaluar çfarëdo importi të mallrave serbe” ka thënë Vuçiq raportojnë mediat serbe.