Ata që planifikojnë të shkojnë në Brezovicë, kjo është gjendja

03.01.2019

Pas reshjeve të borës, rruga për në Brezovicë është bërë e papërshtatshme dhe kalimi me vetura është pothuajse i pamundur. Shumë vetura kanë mbetur të bllokuara në hyrje të Brezovicës, për shkak të reshurave të mëdha të borës që kanë rënë atje.

Ata që planifikojnë të shkojnë në Brezovicë, kjo është gjendja Foto: Ilustrim

Pas reshjeve të borës, rruga për në Brezovicë është bërë e papërshtatshme dhe kalimi me vetura është pothuajse i pamundur.

Shumë vetura kanë mbetur të bllokuara në hyrje të Brezovicës, për shkak të reshurave të mëdha të borës që kanë rënë atje.