16.05.2019, 13:08

Ata që kanë aplikuar për viza Zviceriane duhet të presin deri në 8 javë

Ambasada e Zvicrës trajton mbi 200 aplikime në ditë, e tani që kemi hyrë ne sezonën e ngarkuar është shtuar edhe numri i aplikacioneve.

Në një njoftim për media, Ambasada zvicerane ka bërë të ditur se pritjet për viza po zgjasin deri në 8 javë.

Ambasada ka bërë thirrje për durim nga aplikantët, derisa ka bërë të ditur se do të përpunoj aplikacionet sa më parë që mundet.

Më poshtë njoftimi i Ambasadës:

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

Informacion mbi punën e stërngarkuar të sektorit të vizave në Ambasadën e Zvicrës,

Të nderuar aplikantë për viza,

Për shkak të një numri të madh të kërkesave për vizë në Ambasadën e Zvicrës, periudha e pritjes për pajisje me vizë po zgjat minimumi 8 javë. Ambasada trajton mbi 200 aplikime në ditë, e tani gjithashtu kemi hyrë në sezonën e ngarkuar.

LEXO EDHE:  Viti shkollor nuk nis me greva, nuk lejojmë testim të mësimdhënësve

Të gjitha aplikacionet do të përpunohet me rend kronologjik, në bazë të datës së aplikimit, në mënyrë që të sigurohet trajtim i drejt për secilin klient.

Aplikacionet tuaja do të përpunohet në kohën më të shkurtër të mundshme dhe kërkojmë durimin tuaj.

Faleminderit për mirëkuptimin tuaj!

/SuharekaOnline/