”Askush nuk e falë LDK nëse e vazhdon agoninë dhe lloçin e krijuar nga kapësit dikur e humbësit e zgjedhjeve të fundit sot”

Haki Abazi nga Lëvizja Vetëvendosje thotë se askush nuk e falë LDK-në, nëse ajo e vazhdon agoninë e krijuar nga kapësit dhe humbësit e zgjedhjeve të fundit.

Abazi këto fjalë i tha në një postim në rrjetin social Facebook, pasi LDK-ja deri pas certifikimit të zgjedhjeve nuk është edhe shumë e interesuar për një marrëveshje me Lëvizjen Vetëvendosje.

Mirëpo ajo që është me rëndësi ka një reflektim bashkëpunimi nga të dyja partitë politike, mirëpo kjo do të jetë intensive pas certifikimit të rezultateve, e atëherë edhe do të lidhet një koalicion qeverisës.

“Askush nuk e falë LDK nëse e vazhdon agoninë dhe lloçin e krijuar nga kapësit dikur e humbësit e zgjedhjeve të fundit sot!

#qeveriaKurti”, shkruan Haki Abazi.