Arrestohet i mituri, hedh sprej OC në klasë

01.12.2018

Një fëmijë në shkollën fillore në komunën ferizajit, gjatë pushimit po ashtu edhe në klasë ka hedhur sprej OC, ku ai sprej i bëri fëmijët të kolliten dhe të lotojnë, drejtori i shkollës ka reaguar përnjëherë ka lajmruar Policinë e Kosovës të rajonit të Ferizajit dhe Policia arriti shpejt në vendin e ngjarjes në shkollë […]

Arrestohet i mituri, hedh sprej OC në klasë Foto: Ilustrim

Një fëmijë në shkollën fillore në komunën ferizajit, gjatë pushimit po ashtu edhe në klasë ka hedhur sprej OC, ku ai sprej i bëri fëmijët të kolliten dhe të lotojnë, drejtori i shkollës ka reaguar përnjëherë ka lajmruar Policinë e Kosovës të rajonit të Ferizajit dhe Policia arriti shpejt në vendin e ngjarjes në shkollë dhe e arrestoi të miturin.

Pas intervistimit, i dyshuari me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.