Ambasadori amerikan: Kosova ka liderë të fortë, po bëjnë zgjedhjet e duhura për vendin

15.03.2022

Tutje ai u shpreh se askush nuk duhet ta vë në pikëpyetje apo të ketë dyshim për përkushtimin e Amerikës ndaj Kosovës. “Le të mos e vë askush në pikëpyetje apo të ketë dyshim për përkushtimin tonë ndaj Kosovës, e cila është një shtet sovran dhe i pavarur, me liderë të fortë që janë përgjegjës […]

Ambasadori amerikan: Kosova ka liderë të fortë, po bëjnë zgjedhjet e duhura për vendin Foto: Ilustrim

Tutje ai u shpreh se askush nuk duhet ta vë në pikëpyetje apo të ketë dyshim për përkushtimin e Amerikës ndaj Kosovës.

“Le të mos e vë askush në pikëpyetje apo të ketë dyshim për përkushtimin tonë ndaj Kosovës, e cila është një shtet sovran dhe i pavarur, me liderë të fortë që janë përgjegjës për qeverisjen e shtetit dhe të cilët po bëjnë zgjedhjet e duhura për të mbrojtur popullin dhe interesat e Kosovës”, tha ai