Ambasada e SHBA-së në Kosovë: Le t’i vendosim jetët e njerëzve në rend të parë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë kanë inkurajuar dhe vazhdojnë të mbështesin bashkëpunimin rajonal në mbështetje të mirëqenies së qytetarëve – përfshirë këtu luftën kundër pandemisë Covid-19.

Kjo ambasadë i ka ftuar të gjitha palët që të shmangin retorikën e politizuar dhe të bashkohen rreth zgjidhjeve praktike për të lehtësuar lirinë e lëvizjes së furnizimeve mjekësore dhe mundësohet personelit t’i monitoroj komunitetet e prekura.

“Le t’i vendosim jetët e njerëzve në rend të parë”.

Më poshtë mund ta lexoni komunikatën e plotë:

SHBA-të kanë inkurajuar dhe vazhdojnë të mbështesin bashkëpunimin rajonal në mbështetje të mirëqenies së qytetarëve – përfshirë këtu luftën kundër pandemisë COVID-19. Ne i ftojmë të gjitha palët që të shmangin retorikën e politizuar dhe të bashkohen rreth zgjidhjeve praktike për të lehtësuar lirinë e lëvizjes së furnizimeve mjekësore dhe mundësohet personelit t’i monitoroj komunitetet e prekura. Le t’i vendosim jetët e njerëzve në rend të parë.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.