Ambasada amerikane u bën thirrje qytetarëve për t’u vaksinuar

07.10.2021

Ata kanë theksuar se vaksinat janë mbrojtja e vetme kundër COVID-19. “Vaksinat janë mbrojtja e vetme e provuar kundër COVID-19. Reduktimi i vdekjeve, shtrimeve në spital dhe simptomave të rënda”, thuhet në postimin e amabasadës në rrjetin social Twitter.

Ambasada amerikane u bën thirrje qytetarëve për t’u vaksinuar Foto: Ilustrim

Ata kanë theksuar se vaksinat janë mbrojtja e vetme kundër COVID-19.

“Vaksinat janë mbrojtja e vetme e provuar kundër COVID-19. Reduktimi i vdekjeve, shtrimeve në spital dhe simptomave të rënda”, thuhet në postimin e amabasadës në rrjetin social Twitter.