Ambasada amerikane me njoftim të ri për aplikimin e vizave

Ambasada amerikanë në Kosovë ka njoftuar se Departamenti i Shtetit ka shtyrë hapjen e kontrollit të statusit hyrës për aplikantët e vizave nga 5 maji deri më 6 qershor 2020.

“Hapja e vonuar nuk do të ndikojë negativisht në aftësinë tonë për të para-përpunuar dhe planifikuar intervistat e vitit 2021, të cilat janë planifikuar të fillojnë më 1 tetor 2020”, thuhet nga Ambasada e ShBA-së, transmeton Indeksonline.

Njoftimi i plotë:

RAPORTO