Albena Reshitaj, deputetja e vetme nga AAK që merr pjesë për zgjedhjen e presidentit

Albena Reshitaj, deputetja e vetme nga AAK që merr pjesë për zgjedhjen e presidentit
Eurolinda Zenelaj

03.04.2021 / Lajme

Deputetja e AAK-së, Albena Reshitaj ka arritur në Kuvendin e Kosovës.

Ajo është e vetmja që përkundër deklaratës së kreut të partisë, Ramush Haradinaj ka vendosur të shkojë në seancën për zgjedhjen e Presidentit të Kosovës.

Reshitaj është parë ndër të fundit deputete që ka arritur në Kuvend.

Gjatë ditës Reshitaj tha se duhet të ketë stabilitet institucional në vend.

“Vetëm një stabilitet politik e institucional garanton një shëndetësi efikase, zhvillim të qëndrueshëm ekonomik, prespektivë e mirëqenie më të mirë për të gjithë qytetarët e vendit”, kishte thënë ajo.

Seanca për zgjedhjen e presidentit ka filluar dhe në sallë për momentin gjenden rreth 82 deputetë. 

RAPORTO