Alarmante, 27 arrestime dhe 37 aksidente gjatë 24 orëve!

Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës bëhet e ditur se gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 37 aksidente komunikacioni, ndodhën 27 arrestime, dhe u shqiptuan 1259 tiketa trafiku.

Policia e Kosovës, raportoi se për 24 orë kanë ndodhur 37 aksidente, ku fatmirësisht nuk pati aksidente me fatalitet, por 12 aksidente ishin me të lënduar dhe 25 aksidente ishin me dëme materiale.

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?

Ndërsa, gjatë 24 orëshin e fundit, Policia kishte shqiptuar 1259 tiketa trafiku por, pati edhe arrestime ku ndodhën 27 arrestime.

Policia e Kosovës, 15 persona i dërgoi në mbajtje dhe 1 person është në vuajtje të dënimit.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
RAPORTO