Aksidentet e shumta, Policia e Kosovës sot konferencë për sigurinë në trafikun rrugor

Aksidentet e shumta, Policia e Kosovës sot konferencë për sigurinë në trafikun rrugor
Çlirim Gashi

08.06.2021 / Lajme

Numër i madh i aksidenteve po shkaktohen ditë për ditë në Kosovë.

Shumë prej tyre po përfundojnë edhe me fatalitet.

Andaj Policia e Kosovës ka bërë të ditur se sot do të mbajnë një konferencë për media e cila do t’i dedikohet sigurisë në trafikun rrugor.

Për gjendjen e sigurisë në trafikun rrugor, planifikimet operacionale dhe angazhimet policore në këtë konferencë do të flasin përfaqësues të lart të PK-së.

“Përmes kësaj shkrese zyrtare ju njoftojmë që me 08.06.2021, Policia e Kosovës do të mbajë konferencë për media, e cila i dedikohet sigurisë në trafikun rrugor. Për gjendjen e sigurisë në trafikun rrugor, planifikimet operacionale dhe angazhimet policore në këtë konferencë do të flasin përfaqësues të lart të PK-së”, thuhet nga Policia e Kosovës.

LEXO EDHE:  Për 24 orë 38 aksidente, mbi 1600 gjoba të shqiptuara e 21 persona të arrestuar

Kujtojmë që vetëm gjatë të dielës, 5 persona kanë vdekur si pasojë e një aksidenti dhe një vetëaksidenti në trafik.

RAPORTO