Ahmetaj: Janë 27 mijë e 249 zarfe të votave me kusht që do të shqyrtohen

18.02.2021

Kryeshefi i Sekretariatit të KQZ-së, Burim Ahmetaj, ka dhënë detaje në lidhje me votat me kusht. “Nga procesimi i rregullt i materialeve zgjedhore janë 27 mijë e 249 zarfe të votave me kusht dhe pasi të procesohen edhe këto zarfe atëherë do ta dimë numrin e saktë se sa janë vota me kusht”, ka thënë […]

Ahmetaj: Janë 27 mijë e 249 zarfe të votave me kusht që do të shqyrtohen Foto: Ilustrim

Kryeshefi i Sekretariatit të KQZ-së, Burim Ahmetaj, ka dhënë detaje në lidhje me votat me kusht.

“Nga procesimi i rregullt i materialeve zgjedhore janë 27 mijë e 249 zarfe të votave me kusht dhe pasi të procesohen edhe këto zarfe atëherë do ta dimë numrin e saktë se sa janë vota me kusht”, ka thënë Burim Ahmetaj gjatë mbledhjes së KQZ-së.

Ahmetaj materialet nga 101 vendvotime janë vendosur në karantinë pasi sipas tij ka parregullsi.

Ai thotë se shumica e këtyre parregullsive lidhen me votat me kusht dhe në disa raste edhe votat e personave me nevoja të veçanta.

Kryeshefi i Sekretariatit të KQZ-së thotë se raportet janë të orës 12:00 të datës 18 shkurt.