Afër 80 zëvendës ministra, sot u emërua edhe një tjetër

30.01.2019

Sot, Qeveria e Kosovës mori vendim për emërim të një zëvendësiminstri për Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale. Qeveria e Kosovës, e emëroi një zëvendës ministër për Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale, ai është Besnik Berisha. Sipas statistikave, të Qeveris së Kosovës numri i zëvendës ministrave është rreth 80.

Afër 80 zëvendës ministra, sot u emërua edhe një tjetër Foto: Ilustrim

Sot, Qeveria e Kosovës mori vendim për emërim të një zëvendësiminstri për Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale.

Qeveria e Kosovës, e emëroi një zëvendës ministër për Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale, ai është Besnik Berisha.

Sipas statistikave, të Qeveris së Kosovës numri i zëvendës ministrave është rreth 80.