Aeroporti “Adem Jashari” shpërblen pasagjerët

01.12.2018

Aeroporti Ndërkombëtar “Adem Jashari” ka vendosur që të festojë për 2 milionë pasagjerë brenda vitit 2018. Aeroporti “Adem Jashari” për të shpërblyer pasagjerin do ta identifikojë pasagjerin e 2 miliontë dhe do ti dhurojë një dhuratë speciale, thuhet nga zyrtarët e Aerportit Ndërkombëtarë të Kosovës.  

Aeroporti “Adem Jashari” shpërblen pasagjerët Foto: Ilustrim

Aeroporti Ndërkombëtar “Adem Jashari” ka vendosur që të festojë për 2 milionë pasagjerë brenda vitit 2018.

Aeroporti “Adem Jashari” për të shpërblyer pasagjerin do ta identifikojë pasagjerin e 2 miliontë dhe do ti dhurojë një dhuratë speciale, thuhet nga zyrtarët e Aerportit Ndërkombëtarë të Kosovës.