AAK vendos ta dërgoj në Gjykatën Kushtetuese vendimin e ZRRE-së për shtrenjtim të rrymës

08.03.2022

Partia opozitare Alenaca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) ka vendosur që të dërgojë në Gjykatën Kushtetuese vendimin e Zyrës së Rregullatorit për Energji Elektrike (ZRRE) për shtrenjtim të energjisë elektrike. Lajmin për Indeksonline e ka bërë të ditur, kryetari i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri. “Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës ka filluar procedurën për […]

AAK vendos ta dërgoj në Gjykatën Kushtetuese vendimin e ZRRE-së për shtrenjtim të rrymës Foto: Ilustrim

Partia opozitare Alenaca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) ka vendosur që të dërgojë në Gjykatën Kushtetuese vendimin e Zyrës së Rregullatorit për Energji Elektrike (ZRRE) për shtrenjtim të energjisë elektrike.

Lajmin për Indeksonline e ka bërë të ditur, kryetari i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri.

“Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës ka filluar procedurën për ankimin e vendimit diskriminues për rritjen e çmimit të energjisë në Kosovë”, ka thënë Tahiri.

Në anën tjetër, në dy partitë tjera më të mëdha opozitare, PDK dhe LDK nuk janë deklaruar ende për këtë çështje.