13.08.2019, 9:28

AAK e lë hapur mundësinë e një koalicioni me PDK-në

Deputeti në Kuvendin e Kosovës nga radhët e AAK-së, Blerim Kuçi, duke folur për mundësinë e koalicioneve parazgjedhore e ka lënë të hapur mundësinë e një koalicioni të sërishëm me PDK-në.

“Gjithçka është e mundur. Në zgjedhjet e kaluara kemi vendosur të shkojmë vetëm, por në momentet e fundit vendosëm të ndryshojmë, pasi LDK bëri koalicion me parti të tjera”, ka theksuar Kuçi, në emisionin “Pressing” në T7.

Tutje, Kuçi ka thënë se një ndër arsyet kryesore për lidhje të koalicionit PAN ishte ofrimi i pozitës së kryeministrit nga ana e koalicionit.

Megjithatë, ai ka thënë se në koalicion me PAN-in e kanë fituar kryeministrin por kanë humbë elektoratin.

LEXO EDHE:  Heqja e taksës dhe dialogu, sfidat e qeverisë së ardhshme

Ai ka treguar përqindjen e AAK-së brenda PAN-it dhe sa deputetë duhej t’i takonin AAK-së.

“Brenda koalicionit PAN, AAK-ja ka marrë 11.6% që i bije 13 deputetë, derisa në kemi marrë vetëm 10 deputetë”, ka sqaruar Kuqi.

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

/SuharekaOnline/