97 pacientë në trajtim nga COVID-19 në spitalet rajonale dhe klinikat e QKUK-së

97 pacientë në trajtim nga COVID-19 në spitalet rajonale dhe klinikat e QKUK-së
Taulant Krasniqi

22.07.2021 / Lajme

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka bërë të ditur se në klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen 97 pacientë.

Sipas SHSKUK’së, 23 pacientë janë të konfirmuar pozitivë, ndërsa 55 me oksigjeno-terapi.

Në QKUK janë të shtrirë 84 pacientë, 13 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë, 50 me oksigjeno-terapi dhe një në gjendje të rënduar shëndetësore.

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave: Klinika Infektive, 38 pacientë dhe Klinika e Pulmologjisë, 45 pacientë.

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 13 pacientë: 10 të konfirmuar pozitivë dhe 5 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme: Spitali i Gjakovës, 5 pacientë, Spitali i Gjilanit, 7 pacientë dhe Spitali i Vushtrrisë, 1 pacient.

LEXO EDHE:  107 pacientë në trajtim nga COVID-19 në spitalet e Kosovës, 5 në Prizren

Test antigjen për COVID-19 vetëm 15€, rezultati brenda 30 minutave

Në Laboratorin “RIOLAB” kryhet testi i shpejtë i antigjenit për COVID-19. Testi i antigjenit përdoret në diagnozën e infeksionit COVID-19....

Lexo më shumë

Të fundit