50 vende të reja pune në kontribut që rinia mos ta braktisë Kosovën

17.01.2019

Fabrika e Mobileve “Te Naseri” si kontribut që rinia mos ta braktisë Kosovën ka shpallur konkurs për 50 vende të reja të punës. I kontaktuar nga redaksia përfaqësuesi i Fabrikës së Mobileve “Te Naseri”, z.Driton Gashi tha se fabrika është duke hapur repartin e ri dhe se është pajisur me teknologjinë e fundit me ç’rast […]

50 vende të reja pune në kontribut që rinia mos ta braktisë Kosovën Foto: Ilustrim

Fabrika e Mobileve “Te Naseri” si kontribut që rinia mos ta braktisë Kosovën ka shpallur konkurs për 50 vende të reja të punës.

I kontaktuar nga redaksia përfaqësuesi i Fabrikës së Mobileve “Te Naseri”, z.Driton Gashi tha se fabrika është duke hapur repartin e ri dhe se është pajisur me teknologjinë e fundit me ç’rast hap edhe 50 vende të reja të punës.

Sipas z.Gashi fabrika që ai drejton vazhdimisht ka qenë e fokusuar për rritjen zhvillimin ekonomik dhe hapjen e vendeve të reja të punës.

Sipas z.Driton Gashi tashmë 50% e vendeve të punës janë plotësuar dhe se prapë në të ardhmen e afërt do të hapen vende të reja të punës.