43 aksidente dhe 1341 tiketa trafiku gjatë 24 orëve

Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës bëhet e ditur se gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 43 aksidente komunikacioni, ndodhën 18 arrestime, dhe 1341 tiketa trafiku.

Policia e Kosovës, raportoi se për 24 orë kanë ndodhur 43 aksidente, ku fatmirësisht nuk pati aksidente me fatalitet, por 9 aksidente ishin me të lënduar dhe 34 aksidente ishin me dëme materiale.

Ndërsa, gjatë 24 orëshin e fundit, Policia kishte shqiptuar 1341 tiketa trafiki pati edhe arrestime ku ndodhën 18 arrestime.

Policia e Kosovës, 8 persona i dërgoi në mbajtje dhe 5 persona janë në vuajtje të dënimit.

RAPORTO