4 muaj punoi si vullnetare në Klinikën Infektive, përjashtohet nga konkursi i MSH-së

4 muaj punoi si vullnetare në Klinikën Infektive, përjashtohet nga konkursi i MSH-së
Herolind Bytyçi

07.07.2020 / Lajme

Njëra ndër vullnetaret që ka punuar në Klinikën Infektive që nga fillimi i pandemisë është edhe Jehona Krasniqi.

Përmes një reagimi ajo ka shprehur pakënaqësitë e saj lidhur me konkursin e Ministrisë së Shëndetësisë, në të cilin nga 8 vullnetaret që kanë punuar qe 4 muaj (pa pagesë) vetëm 1 është pranuar.

Në reagim ajo thotë se nuk është zbatuar e drejta e tyre dhe se e meritojnë të pranohen pasiqë sipas saj kur të tjerët kanë hezituar, ata janë paraqit në klinikë duke rrezikuar familjen dhe veten.

RAPORTO