316 pacientë me COVID-19 po trajtohen në klinikat e QKUK-së dhe spitalet rajonale

316 pacientë me COVID-19 po trajtohen në klinikat e QKUK-së dhe spitalet rajonale
Herolind Bytyçi

24.07.2020 / Lajme

Në klinikat e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 563 pacientë.

Prej tyre, 316 janë të konfirmuar si Covid-19 pozitiv.

Sipas raporteve nga klinikat dhe spitalet e përgjithshme, 11 pacientë janë në respiratorë, e po ashtu 19 të tjerë me CPAP.

Për detaje të tjera, shihni tabelën, e cila tregon statistikat në detaje për klinikat e QKUK-së, por edhe spitalet e përgjithshme.

RAPORTO