304 pacientë me Covid-19, janë të shtrirë në QKUK dhe spitale, 24 në gjendje të rëndë

304 pacientë me Covid-19, janë të shtrirë në QKUK dhe spitale, 24 në gjendje të rëndë
Herolind Bytyçi

13.07.2020 / Lajme

Në kuadër të klinikave të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitaleve të përgjithshme po marrin mjekim 304 pacientë të diagnostikuar me Covid-19.

Prej tyre në QKUK 176, kurse në Spitalet e Përgjithshme 128 pacientë.

Nga numri i përgjithshëm i pacientëve, 208 janë me oksigjenoterapi, 135 në QKUK dhe 73 në spitalet e përgjithshme.

24 pacientë vazhdojnë të jenë në gjendje të rënduar, nën përkujdesje intensive mjekësore.

RAPORTO