3010 raste aktive me COVID-19 në Kosovë

Sipas raportit të fundit të IKSHPK-së, në Kosovë janë 3010 raste aktive me Covid-19.

Gjithsejt nga Korona virus janë shëruar 10.564 raste e kanë vdekur 563.

Në Komunën e Suharekës dje është identifikuar një rast pozitiv me COVID-19, rasti është nga fshati Gelancë.

Ndërsa rastet tjera pozitive janë nga këto komuna:  Prishtinë 39 raste, komuna Prizren 10 raste, komuna Gjakovë 9 raste, komuna Ferizaj 5 raste, komuna Fushë Kosovë 5 raste, komuna Drenas 4 raste, komuna Vushtrri 3 raste, komuna Istog 2 raste, komuna Podujevë 2 raste, komuna Rahovec 2 raste dhe me nga një rast komunat Deçan, Gjilan, Han i Elezit, Kamenicë, Lipjan, Obiliq, Pejë, Shtime, Skenderaj dhe Viti.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.