292 pacientë të infektuar me COVID-19 po trajtohen në spitalet e Kosovës

Numri i të infektuarve me COVID-19 në Kosovë brenda 24 orëve të fundit ka shënuar ngritje të lehtë, krahasuar me ditët e para të këtij viti.

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet rajonale janë duke u trajtuar 524 pacientë, njofton SuharekaOnline.

Zëdhënësi i Ministrisë së Shëndetësisë, Faik Hoti ka njoftuar se në QKUK dhe në 7 (shtatë) spitalet rajonale të Kosovës aktualisht janë duke u trajtuar 524, prej të cilëve 292 janë të konfirmuar pozitiv me COVID-19.

Imazhi mund të përmbajë: text that says 'Ngarkesa spitalore (QKUK 600 7 spitalete pergjithshme) nga COVID-19/Janar 2021 Burimi: SHSKUK/ /IKSHPK Paciente githsej tespitalizuar 500 Paciente Covid-19 espitalizuar 430 450 400 476 502 531 300 524 282 281 200 288 292 100 298 292 1 1janar 2janar janar 4janar janar 6janar'

Zëdhënësi i Ministrisë së Shëndetësisë, Faik Hoti gjithashtu ka njoftuar se 10 pacientë janë në respirator dhe 339 të tjerë po trajtohen me oksigjeno-terapi.

Imazhi mund të përmbajë: text that says '****** Republika Kosoves Republika Kosova-Republic of Kosovo Qeveria Government Sherbimi Spitalor dhe Klinik Universitar iKosoves-( SHSKUK) Univerzitetska Bolnička Klinička Služba Kosova-(UBKSK) Kosova- Hospital and University Clinical Service (HUCSK) Qendra Klinike Universitaree ersitetski Klinikcki Centar Kosova- University Clinical Center ofKosovo Raporti dates: 06 Janar 2021 SHERBIMI SPITALOR DHE KLINIK UNIVERSITAR KOSOVES Totali rasteve te spitalizuara dhe atyre me Covid-19 524 Paciente ne trajtim 10 Ne respiratore CPAP 339 02 292 Te konfirmuar me Covid19- shtrire ne klinika dhe spitale'
RAPORTO