28 nëntor dhurohen 28 shtëpi disa prej tyre edhe në Suharekë

25.11.2018

“Dita e Flamurit Ditelindja e Komandantit legjendar Adem Jashari Dalja ne publik e Ushtris sone Çlirimtare 28 pale çelesa – 28 familje po behen me shtepi te reja” Komuna e Prizrenit per 20 shtepi ka dhene material ndertimore ne vlere te 4880 eurove per secilen familje kurse Jetimat e Ballkanit kane dhene per secilen familje […]

28 nëntor dhurohen 28 shtëpi disa prej tyre edhe në Suharekë Foto: Halil Kastrati - (Radio Evropa e Lirë)

“Dita e Flamurit
Ditelindja e Komandantit legjendar Adem Jashari
Dalja ne publik e Ushtris sone Çlirimtare
28 pale çelesa – 28 familje po behen me shtepi te reja”

Komuna e Prizrenit per 20 shtepi ka dhene material ndertimore ne vlere te 4880 eurove per secilen familje kurse Jetimat e Ballkanit kane dhene per secilen familje shumen prej 13.120 eurove per ndertimin e ketyre shtepive.

8 shtepi qe do te dhurohen ate dite jane nga komuna e Suharekes dhe te Dragashit, edhe keto shtepi jane ndertuar ne bashkepunim me keto dy komuna dhe per secilen familje komunat kane dhene nga 5000 euro ndersa Jetimat e Ballkanit ka dhene per secilen nga keto familje shumen prej 13000 eurove, ka shkruar ndër tjera Kastrati.