184 pacientë me COVID-19 po trajtohen në spitalet e Kosovës

184 pacientë me COVID-19 po trajtohen në spitalet e Kosovës
Çlirim Gashi

15.05.2021 / Lajme

Ka rënë dukshëm numri i pacientëve që po kërkojnë trajtim nga Sars-Cov-2, në kuadër të klinikave COVID të QKUK-së, por edhe spitaleve të përgjithshme.

Prej tyre, 184 pacientë janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 17 janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 217 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë.

Në QKUK janë të shtrirë 152 pacientë, 8 prej tyre në gjendje të rënduar, 93të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë,127 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme: Spitali i Prizrenit 33 pacientë,Spitali i Gjakovës 21 pacientë, Spitali i Pejës, 34 pacientëSpitali i Gjilanit, 25 pacientëSpitali i Ferizajt, 8 pacientëSpitali i Mitrovicës, 9 pacientë Spitali i Vushtrrisë, 9 pacientë

LEXO EDHE:  Asnjë i vdekur dhe 2 raste të reja me COVID-19 në Kosovë
RAPORTO