18 arrestime dhe 26 aksidente gjatë 24 orëve

Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës bëhet e ditur se gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 26 aksidente komunikacioni, ndodhën 18 arrestime, dhe 1337 tiketa trafiku.

Policia e Kosovës, raportoi se për 24 orë kanë ndodhur 26 aksidente, ku fatmirësisht nuk pati aksidente me fatalitet, por 10 aksidente ishin me të lënduar dhe 16 aksidente ishin me dëme materiale.

Ndërsa, gjatë 24 orëshin e fundit, Policia kishte shqiptuar 1377 tiketa trafiku por, pati edhe arrestime ku ndodhën 18 arrestime.

Policia e Kosovës, 10 persona i dërgoi në mbajtje dhe 3 persona janë në vuajtje të dënimit.

RAPORTO