Çlirim Gashi
31.03.2019, 19:07

170 mijë qytetarë largohen nga vendi

Brenda 5 vjetëve, mbi 170 mijë qytetarë u larguan nga Kosova.

Sipas të dhënave zyrtare brenda 5 vjetëve, mbi 170 mijë qytetarë u larguan nga Kosova.

Përfaqësues të organizatave për mbrojtjen e të drejtave të njeriut thonë se ky numër në realitet është edhe më i madh, shkruan RTV 21.

Sipas tyre largimi i këtyre qytetarëve nga vendi është mjaft shqetësues dhe se po ndodhë pasojë e luftës për ekzistencë.