13 të vdekur nga COVID-19 brenda 24 ore në Kosovë

Instituti Kombëtar i Kosovës ka njoftuar se brenda 24 orëve të fundit kanë vdekur 13 persona dhe 245 raste pozitive.

Numri i vdekjeve në total ka shkuar në 249.

Në njoftimin e djeshëm numri i përgjithshëm i vdekjeve që nga fillimi i pandemisë ka qenë 236.

Ditëve të fundit numri i vdekjeve dhe i rasteve pozitive me COVID-19 është rritur ndjeshëm.

RAPORTO