111 persona të moshuar në Kosovë janë pa përkujdesje familjare

Sipas Agjencisë së Statistikave të Kosovës, aktualisht në vend janë 111 persona të moshuar të cilët janë pa përkujdesje familjare. 

Këta të moshuar janë duke qëndruar në shtëpitë për të moshuar.

Sipas të dhënave të ASK-së, në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë janë duke qëndruar 69 persona, 18 të tjerë në Gurakoc, 16 në Skënderaj dhe 8 në Graçanicë.

RAPORTO