107 pacientë me covid-19 të hospitalizuar në Infektivë, 55 me oksigjeno-terapi

107 pacientë me covid-19 të hospitalizuar në Infektivë, 55 me oksigjeno-terapi
Herolind Bytyçi

08.07.2020 / Lajme

Në Klinikën Infektive janë duke u trajtuar 107 persona të prekur me koronavirus.

Sipas njoftimit 55 prej tyre janë duke u trajtuar në reparte me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.

“Në klinikën Infektive, QKUK, sot me 08/07/2020, gjinden të hospitalizuar 107 raste.

Gjithsej 55 raste janë duke u trajtuar në reparte me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.

Në repartin e Mjekimit Intensiv janë duke u trajtuar 2 raste; 2 rastet janë në gjendje të rëndë duke u trajtuar me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.

Dje me datën 07/07/2020 janë lëshuar nga Klinika Infektive 7 pacientë” thuhet në njoftim.

RAPORTO