[DOKUMENT] Dekorimi i qytetit i kushton Bali Muharremajt 16.870 EURO

18.12.2018

Ditë më parë Kryetari i Komunës së Suharekës i shoqëruar nga shumë qytetarë, nga stafi i tij ka bërë hapjen solemne të dekorimit të qytetit për nder të festave të fundvitit. Emocione të veçanta kanë pasur një numër i madh i fëmijëve duke u ndier tejet të gëzuar nga momentet e ndriçimit të qytetit. Gjatë […]

[DOKUMENT] Dekorimi i qytetit i kushton Bali Muharremajt 16.870 EURO Foto: Ilustrim

Ditë më parë Kryetari i Komunës së Suharekës i shoqëruar nga shumë qytetarë, nga stafi i tij ka bërë hapjen solemne të dekorimit të qytetit për nder të festave të fundvitit.

Emocione të veçanta kanë pasur një numër i madh i fëmijëve duke u ndier tejet të gëzuar nga momentet e ndriçimit të qytetit.

Gjatë tërë kohës Bali Muharremaj ka shkëmbyer biseda me qytetarët pjesëmarrës dhe fëmijët e tyre duke dhuruar kapela.

Por ky ndriçim buxhetit të komunës i ka kushtuar hiq më pak se 16.870 EUR dhe është realizuar nga “TONI INGJINJERING” nga Gllogovci (Drenasi).