Euro 2024 vjen sot me tri ndeshje

17.06.2024

Euro 2024 vazhdon sot me ndeshjet e radhës.

Euro 2024 vjen sot me tri ndeshje Foto: Ilustrim

Nga ora 15:00 do të zhvillohet takimi i parë i Grupit E, ku do të ndeshen Rumania dhe Ukraina.

Pas kësaj ndeshje, në ora 18:00 do të luhet ndeshja tjetër e të njëjtit grup ndërmjet Belgjikës dhe Sllovakisë. 

Nga ora 21:00 do të zhvillohet ndeshja e mbetur e Grupit D në mes të Austrisë dhe Francës.