E konfirmon MPJD: Nuk ka të lënduar në aksidentin e autobusit të Kosovës në Kroaci

24.01.2024

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës në Kosovë ka sqaruar se në autobusin kosovar që po udhëtonte në Gjermani, e i cili u aksidentua në afërsi të Dubrovnikut, nuk ka asnjë të lënduar. Sipas MPJD-së, në autobus kanë qenë rreth 30 udhëtarë. “Sipas informacioneve të deritanishme, asnjë nga udhëtarët nuk duket të jetë lënduar […]

E konfirmon MPJD: Nuk ka të lënduar në aksidentin e autobusit të Kosovës në Kroaci Foto: Ilustrim

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës në Kosovë ka sqaruar se në autobusin kosovar që po udhëtonte në Gjermani, e i cili u aksidentua në afërsi të Dubrovnikut, nuk ka asnjë të lënduar.

Sipas MPJD-së, në autobus kanë qenë rreth 30 udhëtarë.

“Sipas informacioneve të deritanishme, asnjë nga udhëtarët nuk duket të jetë lënduar dhe as të ketë kërkuar ndihmë mjekësore. Informacionet rreth këtij aksidenti do t’i përditësojmë sapo të kemi të dhëna më të detajuara nga organet kompetente kroate”, njofton Ministria e Jashtme.