Fationa Kabashi
07.07.2019, 21:14

[VIDEO] Bali Muharremaj promovon turizmin nga bjeshkët e Mushtishtit

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj i shoqëruar nga mbi 200 të rinjë ka zgjedhur bjeshkët e Mushtishtit për të kaluar ditën e dielë.

Veçmas njoftimit që ka bërë në profilin e tij ai gjithashtu ka realizuar edhe një video me anë të cilës ka promovuar turizmin malor duke shfaqur kështu ambientin relaksues dhe bukuritë e këtyre bjeshkëve.

Këto bjeshkë janë bërë atraksion për shumë qytetarë dhe vizitor që kalojnë ditë dhe javë të tëra në këtë pjesë.

Video e publikuar nga vetë kryetari fillon që nga qendra e fshatit Mushtisht aty ku janë të vendosura tabelat informuese, e duke vazhduar përgjatë rrugës e deri tek pjesa e quajtur Gradac.

Potenciali dhe kushtet që ofrojnë bizneset e Suharekës

Produktet gjithmonë janë prodhuar me një pasion të madh për luksin dhe rehatinë si dhe në përshtatje me prirjet më të fundit të dizajnit.