03.04.2018, 3:38

Themelohet Kori i Fëmijëve të Therandës

Iniciativa e ndërmarr nga drejtuesit e Shtëpisë së Fellbachut Ismet Suka dhe Mejtim Bytyqi në bashkëpunim me muzicientin Artan Elshani mundësuan të themelohet Kori i Fëmijëve të Therandës.

Dje ishte paraqitja e parë para publikut e Korit të Fëmijëve të Therandës.

Paraqitja e tyre ishte në nivel shumë të lart profesional duke befasuar publikun.

Sipas drejtuesit të korit Artan Elshani, kori do të jetë një mundësi e shkëlqyer për fëmijët e Komunës së Suharekës, të cilët kanë dëshirë të këndojnë.

Paraqitja e korit ishte krahas koncertit të fëmijëve të kursit për muzikë “Aria” të cilët u paraqitën në Piano dhe Këndim ku i gjithi ishte direkt (live) nën përcjelljen e orkestrës.

N.T.P.SH “HALITI” gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin hap të jetës. E ardhmja është edhe më e sigurt nëse zgjedh rrugën dhe partnerin e duhur!

/SuharekaOnline/