Cult

Shtëpia e Fellbahut hap ekspozitën e fëmijëve për festat e fundvitit

Sot në frymën e kërshëndellave dhe festës së vitit të ri, Shtëpia e Fellbahut në Suharekë ka hapur ekspozitën e fëmijëve të kursit të artit figurativ.

Gjithashtu në kuadër të hapjes së ekspozitës janë ndarë edhe shpërblime për pjesëmarrësit.

Veçmas hapjes së ekspozitës në ora 16:00, Shtëpia e Fellbahut ka organizuar edhe koncert.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.