Rita Ora kallë Instagramin për Pashkë

02.04.2018

Kujtojmë se Rita Ora në nder të 10 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës performoi në një  koncert madhështor me mbi 300 mijë të ftuar, Rita Ora shkëlqeu me paraqitjen e zjarrtë dhe dukjen e mrekullueshme. E pas përfundimit ajo u nis menjëherë në Japoni për të realizuar një spot reklamues, megjithatë nuk hezitoi […]

Rita Ora kallë Instagramin për Pashkë Foto: Ilustrim

Kujtojmë se Rita Ora në nder të 10 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës performoi në një  koncert madhështor me mbi 300 mijë të ftuar, Rita Ora shkëlqeu me paraqitjen e zjarrtë dhe dukjen e mrekullueshme. E pas përfundimit ajo u nis menjëherë në Japoni për të realizuar një spot reklamues, megjithatë nuk hezitoi të shfaq 3 fotografitë më seksi me të cilat thyen edhe rrjetet sociale.