Riaktivizohet shoqëria “VËLLEZËRIT FRASHËRI” në Bukosh

Në vitin 1982 formohet Shoqëria Kulturo Artistike “VËLLEZËRIT FRASHËRI” n’Bukosh. Suksesi i saj ka bërë shumë artista që sot janë në skenën tonë.

Andaj të dashur qytetarë me datë 16.05.2019 dita e Ejnte, ora 18:00 do të bëhet riaktivizimi i Shoqëris, do mbahet në Shkollën Vëllezërit Frashëri n’Bukosh.

Audienca e Shoqeris do udhehiqet nga Koregrafi i nderuar Mësues Halit Bytyqi. Ftojmë të gjithë Bashkëfshatarët që mendojn që kanë talent për Muzik, Vallëzim, dhe mësim për instrumente.