06.12.2018, 15:45

Kuvendi i të Rinjëve të Suharekës sot mori pjesë në eventin Vullnetarët e vitit 2018

Kuvendi i të Rinjëve të Suharekës sot mori pjesë në eventin Vullnetarët e vitit 2018 të organizuar nga Kuvendi i të Rinjëve të Kosovës.

Aktiviteti “Njihu me vullnetarët e vitit” i cili mblodhi shumë të rinjë të Kosovës dhe përfaqësues të institucioneve qendrore dhe lokale, shfaqi punën e tyre dhe nderoi shumë vullnetarë.

Nga antarët e Kuvendit të të Rinjëve të Suharekës, Saranda Bajraktari u zgjodh njëra ndër vullnetarët e vitit 2018.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.